BOUTIQUE

7AM Hawks
Regular ABONNEMENTEN
Plus Abonnementen
RE-SET coaching
SUPPLEMENTEN
CLINIC
FOOD & THEE
B2B (factuur gewenst)
TRAINING GEAR

7AM Hawks - 1 beurt

Upgrade jouw ochtend energie en wordt een morning hero in onze small group ochtend sessie. 07:00 - 07:45 (nadien thee + kort netwerkmomentje 15') 2 weken geldig

23.00

View

7AM Hawks - Normal

4 sessies per maand

71.39 monthly

View

7AM Hawks Plus

8 sessies per maand

102.85 monthly

View

BLACK MAMBA

Ons meest voordelige abonnement met 48 sessies.

3,025.00

View

CHEETAH

4 PT sessies (fysieke screening niet inbegrepen) en 8 weken geldig + + + Als u een factuur wilt, koop NIET via webshop maar mail naar justin@gymloft.be + + +

290.40

View

TIGER (populair)

12 x PT en gebruik van onze app met talloze oefeningen en door ons samengestelde oefenschema's. Excl. Fysieke screening. 4 maand geldig Je krijgt één gratis deelname aan 7AM Hawks. TIGER is € 2 goedkoper per sessie dan CHEETAH.

842.16

View

LION

24 x PT en gebruik van onze app met talloze oefeningen en door ons samengestelde oefenschema's. Excl. Fysieke screening. 8 maand geldig Je krijgt één gratis deelname aan 7AM Hawks. LION is € 2 goedkoper per sessie dan TIGER.

1,626.24

View

Business PRO

4x Yoga - 12 PT's - FOOD Full Guidance + één 7AM Hawks 5 beurtenkaart!(fysieke screening niet inbegrepen) + + + Als u een factuur wilt, koop NIET via webshop maar mail naar justin@gymloft.be + + +

1815.00

View

FOOD - Normal guidance

3 maand normale opvolging met onze specialist.

289.19

View

FOOD - Full guidance

3 maand intensieve opvolging met onze orthomoleculaire specialist.

592.90

View

CHEETAH Plus

4x PT + 4x IT (fysieke screening niet inbegrepen en 8 weken geldig)

387.20

View

TIGER Plus

12 PT + 12 IT (fysieke screening niet inbegrepen en 5 maand geldig) 1 Credit voor 7AM Hawks inbegrepen

1,132.56

View

LION Plus

24 PT + 24 IT (fysieke screening niet inbegrepen en 8 maand geldig). 1x Credit 7AM Hawks inbegrepen

2,207.04

View

RE-SET 1 pers.

*Ontdek & voel hoe je jouw energie en weerstand snel kan verhogen. Met deze duurzame coaching / opleiding krijgt 'resetten' een nieuwe betekenis in jouw leven.

800.00

View

RE-SET 2 pers.

450 EUR pp - Ontdek & voel hoe je jouw energie en weerstand snel kan verhogen. Met deze duurzame coaching / opleiding krijgt 'resetten' een nieuwe betekenis in jouw leven.

900.00

View

RE-SET 3 pers.

400 EUR pp - Ontdek & voel hoe je jouw energie en weerstand snel kan verhogen. Met deze duurzame coaching / opleiding krijgt 'resetten' een nieuwe betekenis in jouw leven.

1,200.00

View

RE-SET 4 pers.

350 EUR -- Ontdek & voel hoe je jouw energie en weerstand snel kan verhogen. Met deze duurzame coaching / opleiding krijgt 'resetten' een nieuwe betekenis in jouw leven.

1,400.00

View

RE-SET Small group

Max 6p. - Ontdek & voel hoe je jouw energie en weerstand snel kan verhogen. Met deze duurzame coaching / opleiding krijgt 'resetten' een nieuwe betekenis in jouw leven.

98.00 monthly

View

Vit D3 + Vit A FORTE

Gezien het grote belang van een adequate vitamine D-bloedspiegel, zijn we blij dat de wetgever een dagdosis van 3000 IU toelaat in een supplement. Maar dergelijke dosis houdt wel een potentieel gevaar in: dat ze de antagonist vitamine A in het lichaam tegenwerkt en zeker bij vegetariërs. Bij toediening van hogere doses vitamine D3 geldt dus: geen D zonder A. Daarom het duo Vit D3 + Vitamine A Forte. INDICATIE: Preventie en aanpak van alle mogelijke infecties, afremmen van auto-immuniteit en allergieën, osteoporose en verlaagde energie.

12.95

View

MarinEPA (Omega 3)

Zorgt voor een beter concentratievermogen, een evenwichtige gemoedstoestand en voor het behoud van het emotionele en fysieke welzijn. EPA en DHA dragen bij tot de normale hartwerking bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA + DHA. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie. Superkritische, ECO-vriendelijke omega 3 en afkomstig van niet-bedreigde vissoorten.

32.00

View

Ubiquinol PLATINUM

Co-enzym Q10 komt in twee vormen in het lichaam voor: in de gereduceerde vorm ubiquinol en in de geoxideerde vorm ubiquinon (minder goed opneembaar). Ubiquinol is een vetoplosbare substantie die een unieke rol speelt in de elektronentransportketen, het proces in de mitochondria waarbij in de cel ATP wordt geproduceerd. ATP is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam. Co-enzym Q10 helpt bij het hergebruik van het reeds verbruikte ATP, met name in cellen die veel energie behoeven zoals hart-, spier- en levercellen. Daarnaast is co-enzym Q10 ook een sterke antioxidant. Ubiquinol inname resulteert in daling van de LDL-cholesterolspiegel.

34.95

View

Curcuma PLATINUM 60 caps

Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten. Bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten. Ondersteunt de lever en galwerking. Helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen. Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

26.95

View

Curcuma PLATINUM 120 caps

Draagt bij tot soepele spieren en gewrichten. Bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten. Ondersteunt de lever en galwerking. Helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen. Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

58.95

View

Chlorella PLATINUM

De "groene superalg" chlorella heeft per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de natuur. Als 's werelds rijkste bron van het reinigende chlorofyl, die 60% complete, plantaardig eiwitten bevat en zeer rijk is aan antioxiderende carotenen en plantaardig ijzer, kan deze alg jouw lichaam detoxen. Synergie met zuiverende MATCHA thee is een aanrader!

28.95

View

Matchapolitan 60 caps

Biologische premium kwaliteit matcha +++ Sterkste zuiverende plant ter wereld +++ 10 tot 15 keer meer inhoudsstoffen dan groene thee +++ Stabiele energie voor 4 uur.

28.50

View

Magnesium Platinum

Magnesium vervult een centrale rol in ons lichaam en heel wat mensen kunnen, onder meer voor een normale spierfunctie, een ontspannen houding en voor meer energie, een aanvulling gebruiken. INDICATIES - Een goede energieproductie. Minder vermoeidheid en futloosheid , een normale spierfunctie , een rustige houding en een normale geestelijke functie.

17.50

View

Melatonine PLATINUM

De lichaamseigen aanmaak van slaaphormoon kan s avonds aangevuld worden met Melatonine PLATINUM, een natuuridentiek slaaphormoon die voor een optimale opname in een smelttablet wordt aangevoerd. Voor een optimaal effect op de geestelijke functie en ter ontspanning is aan deze slaaphormoon de actieve vorm van vitamine B6 toegevoegd.

12.95

View

KYO Dophilus (Probiotica)

Synergie van 9 stammen humane, levensvatbare darmbacteriën, die bedoeld is voor een grotere diversiteit van de darmflora. Een zeer belangrijk aspect van een gezonde en evenwichtige darmflora is het feit dat ze een groot aantal gunstige bacteriënstammen vertoont. Betere vertering, ondersteunt het immuunsysteem.

21.95

View

Rode Rijst + Q10

Voor een goede gezondheid van onze vaten is het wenselijk het cholesterolgehalte zo goed mogelijk te beheersen. Naast een gevarieerde en vezelrijke voeding en voldoende beweging, kan het natuurlijke fermentatieproduct "Gefermenteerde Rode Rijst" ons hierbij op een veilige manier helpen. Voor een optimaal effect werd het natuurlijk fermentatieproduct co-enzym Q10 toegevoegd, dat op zijn beurt gunstig is voor een normale bloeddruk en helpt bij het regenereren van verbruikt ATP, met name in cellen die veel energie behoeven zoals hart-, spier- en levercellen.

19.95

View

RelaxoTon

Relaxoton is een natuurlijke totaalformule die bij een drukke, westerse levensstijl helpt rustig en geconcentreerd te blijven en die tevens het prestatievermogen bevordert. Bevat magnesium, ashwagandha en de vitaminen B1, B3, B6, folaat, B12, biotine en vit. C.

12.95

View

Vit. C + Zink

De combinatie van zink en vitamine C, twee cruciale voedingsstoffen die ons helpen beschermen tegen winterse invloeden, draagt bij tot een sterke weerstand en tot de bescherming tegen schadelijke vrije radicalen . Bijzonder aan deze tabletten is dat ze ook een sterk geconcentreerd extract van vlierbessen bevatten die tegelijk de immuniteit ondersteunen en de keel tot rust te brengen.

15.95

View

H.M.B

hydroxy-methyl-butyraat - Draagt bij tot een sneller herstel van uw spieren.

36.90

View

BIORITME 14.10

Lifestyle en performance coach & Intermittent Living Coach, Siebe Hannosset komt spreken over bioritme. Waarom is bioritme verbonden met onze weerstand, stemming, energie en zelfs darmflora? Wat is de ware impact van bioritme op onze dagelijkse of sportieve performance? Wat zijn de wetenschappelijke quick wins?

30.25

View

IMMUUNSYSTEEM 28.04

Over een hot topic gesproken. Met behulp van natuurlijke supplementen en lifestyle advies heeft Dr. Geert Verhelst al reeds 20 jaar academische ervaring. Hij is medisch journalist en auteur van het 'Groot Handboek Geneeskrachtige Planten' dat een boegbeeld werd voor de holistische geneeskunde, therapeuten en artsen.

0.00

View

WIM HOF 08.05

Je leert de krachtige ademhalingstechniek die in detail wordt uitgelegd en uitgevoerd. De WH-methode staat echter vooral gekend voor zijn koudeblootstelling principes. De wetenschap achter beide technieken is nogal indrukwekkend als het gaat om immuniteit, energie en angst/depressie. Ontdek inner power. (Lunch & thee inbegrepen)

90.75

View

RECOVERY 18.05

We willen allemaal beter en vlugger herstellen van onze fysieke of mentale performance. Ontdek hoe je met natuurlijke suppletie je lichaam krachtig kan ondersteunen zonder je immuunsysteem te belasten.

18.15

View

SET THE ENVIRONMENT (sept)

Enkel voor wellness, zegt u? Deze no-nonsense clinic met de internationale herborist kadert de invloed van essentiële oliën op body & mind in de vorm van een experience. Deze zuiverende oliën hebben een positieve invloed op onze stemming. Ontdek hoe je de (werk)sfeer kan beïnvloeden met verstuiving en een groene omgeving. Goodiebag met aroma's inbegrepen!

30.25

View

JUST DO IT³ (Nov)

Hij liep 52 dagen lang 82 km... per dag. Hij haalde twee vermeldingen in Guinness Book of Records en is ondertussen een ware Youtube sensatie met zijn 'Out There' documentaire. Een atleet als Karel Sabbe zie je niet elke dag, maar deze grootse Belg komt zijn wonderbaarlijke avonturen vertellen bij ons in Kortrijk.

36.00

View

Matcha GIFTBOX

Met deze complete set kun je direct aan de slag. Geef je lichaam een natuurlijke energy shot! En hoe leuk is het om deze traditionele bereiding helemaal zelf te doen... Deze set bestaat uit één bowl, één bamboe lepel, één whisk en een whisk houder.

59.50

View

Matchapolitan - Premium matcha

Matcha heeft 10 tot 15 keer meer inhoudsstoffen dan groene thee, het geeft je een energy boost gedurende drie tot zes uur en daarbij reinigt het je lichaam op natuurlijke wijze.

34.95

View

Premium Matcha REFILL

31.00

View

Tropical Detox

Organic XL theezakjes +++ 8 uur laten inwerken in 1L water met stukjes limoen & munt +++ Ontgift het lichaam 3x meer dan warme thee +++ bevat rode vruchten!

10.00

View

Organic Balance

Organic XL theezakjes +++ 8 0uur laten inwerken in 1L water met stukjes limoen & munt +++ Ontgift het lichaam 3x meer dan warme thee +++ bevat allerlei organische ingrediënten.

10.50

View

Organic Anti Oxidant

Organic XL theezakjes +++ 8 uur laten inwerken in 1L water met stukjes limoen & munt +++ Ontgift het lichaam 3x meer dan warme thee +++ bevat rood fruit

10.50

View

Organic Detox

Organic XL theezakjes +++ 8 uur laten inwerken in 1L water met stukjes limoen & munt +++ Ontgift het lichaam 3x meer dan warme thee +++ bevat ook groene thee en citroen!

10.00

View

Organic Slimming

Organic XL theezakjes +++ 8 uur laten inwerken in 1L water met stukjes limoen & munt +++ Ontgift het lichaam 3x meer dan warme thee +++ bevat ook spirulina!

10.00

View

Matcha Whisk

15.50

View

Henry's Granola 500 gr

(H)eerlijke granola, biologisch en vegan. Plastiekloze verpakking.

13.00

View

Roobar

Biologische en veganistische reep zonder toegevoegde suikers en vrij van gluten.

2.50

View

Business Visibility

6 maand advertentie op onze smart TV

363.00

View

CERCES Challenge - Climbing entrepeneurs.

3 dagen in het Cerces massief trekken onder begeleiding van Dieter Van Holder.

965.00

View

BUSINESS PRO

*12 PT's + 4 yoga sessies + intensieve voedingsbegeleiding (3 maand) (excl fysieke screening) 1 gratis sessie van onze 7AM Hawks groepsles 4 maand geldig * Enkel bankoverschrijving is mogelijk, waarbij uw rekening nummer gevraagd wordt. Nadien wijzigen we de factuur met de gegevens van uw firma en wordt deze factuur nadien opgestuurd.

1,754.50

View

7AM Hawks - small group ochtendtraining met networking

*Upgrade jouw ochtend energie en wordt een morning hero in onze small group ochtend sessie. 10 beurten zijn 14 weken geldig. 07:00 - 07:45 (nadien thee + kort netwerkmomentje 15') * Enkel bankoverschrijving is mogelijk, waarbij uw rekening nummer gevraagd wordt. Nadien wijzigen we de factuur met de gegevens van uw firma en wordt deze factuur nadien opgestuurd.

229.90

View

Corporate Health - Beweegsessies ter preventie van rugklachten en RSI-klachten

* CHEETAH Plus : 4x PT & 4x IT 2 maand geldig. 1x Credit voor 7AM Hawks * Enkel overschrijving is mogelijk, waarbij uw rekeningnummer gevraagd wordt. Enkel zo kunnen wij deze pro forma factuur nog wijzigen en op naam van de firma plaatsen.

387.20

View

Error

*TIGER abonnement : 12 x PT 4 maand geldig. 1x Credit voor 7AM Hawks * Enkel bankoverschrijving is mogelijk, waarbij uw rekening nummer gevraagd wordt. Nadien wijzigen we de factuur met de gegevens van uw firma en wordt deze factuur nadien opgestuurd.

842.16

View

Corporate Health - Beweegsessies ter preventie van rugklachten en RSI-klachten

*TIGER Plus : 12 PT's & 12 IT's. 4 maand geldig 1x Credit voor 7AM Hawks * Enkel overschrijving is mogelijk, waarbij uw rekeningnummer gevraagd wordt. Enkel zo kunnen wij deze pro forma factuur nog wijzigen en op naam van de firma plaatsen.

1,132.56

View

Corporate Health - beweegsessies ter preventie van RSI-klachten

*LION : 24 PT-sessies. 8 maand geldig * Enkel bankoverschrijving is mogelijk, waarbij uw rekening nummer gevraagd wordt. Nadien wijzigen we de factuur met de gegevens van uw firma en wordt deze factuur nadien opgestuurd.

1,626.24

View

Corporate Health - Beweegsessies ter preventie van rugklachten en RSI-klachten

* LION Plus: 24 PT & 24 IT. 8 maand geldig 1x Credit voor 7AM Hawks * Enkel overschrijving is mogelijk, waarbij uw rekeningnummer gevraagd wordt. Enkel zo kunnen wij deze pro forma factuur nog wijzigen en op naam van de firma plaatsen.

2,207.04

View

Massage Gun

Warm je spieren op, ontspan je spieren na een lange dag of verlicht spierpijn van een zware training met de Tunturi Massage Gun. Met maar liefst 20 verschillende intensiteitstanden en 4 verwisselbare opzetstukken is er altijd een massage die bij jouw behoeftes past.

140.00

View

Suspension Trainer

Met deze professionele suspension trainer is trainen op hotel, thuis of vakantie een makkie. Wanneer je je eigen work-out wil samenstellen met onze app kan je onder 'Suspension trainer' veel oefeningen krijgen om je lichaam te trainen.

59.00

View

Foam Roller

Je middenrug losmaken of je spieren zelfstandig masseren, dat kan met deze professionele Foam Roller. Wanneer je je eigen work-out wil samenstellen met onze app kan je onder 'Foam Roller' veel oefeningen krijgen om je lichaam zelfstandig te verzorgen.

39.00

View

Powertube

Dankzij deze Powertube kan je zonder gewichten je lichaam uitdagen. Met onze app vind je veel oefeningen onder 'Elastieken' wanneer je een eigen work-out wil samenstellen.

19.00

View

Fitball

Met deze professionele Fitball kan je thuis bijzonder veel stabiliteitsoefeningen uitvoeren. Wanneer je je eigen work-out wil samenstellen met onze app kan je onder 'Trainingsbal' veel oefeningen krijgen om je lichaam te trainen.

30.00

View

Gepersonaliseerd oefenprogramma

Door dit te kopen laat je de trainers van GYMLOFT een oefenprogramma voor je opstellen.

36.30

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......